FranciscaB Incepator
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 29 Localisation : Dark Side....Wanna join us ? We have cookies ^.^ Data de inscriere : 30/10/2006
| |
Florin12 Incepator
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 34 Localisation : Rm.Sarat Data de inscriere : 30/10/2006
| Subiect: Re: Konichiwa ! Lun Oct 30, 2006 1:10 pm | |
| Salut!! Eu sunt Florin si bine ai venit printre noi....nu k eu as fi aici de mult...in fine ma bucur k te-ai inscris!! Park trebuia sa ai peste 13 ani..nu? Lasa pt mine ai 14!! Ce animeu itzi place cel mai mult? Daca nu imi potzi raspunde asa da topul tau,de animeuri preferate! | |
|
Kikyo No Kokoro Administrator
Numarul mesajelor : 183 Varsta : 30 Localisation : Taramul de Nicaieri Data de inscriere : 29/10/2006
| Subiect: Re: Konichiwa ! Lun Oct 30, 2006 7:44 pm | |
| Iti urez si eu un "Bun venit!" dar as vrea sa ne spui si noua care sunt anime-urile favorite, ce manga citesti etc. Si nu in ultimul rand spor la postat dar fara spam! | |
|
FranciscaB Incepator
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 29 Localisation : Dark Side....Wanna join us ? We have cookies ^.^ Data de inscriere : 30/10/2006
| Subiect: Re: Konichiwa ! Lun Oct 30, 2006 11:33 pm | |
| Asa....pai...Da, regula de 13 ani, ee... nu era chiar asa de importanta...ma rog. Pai, topul de anime-uri e asta: 1. InuYasha 2. Tokyo Mew Mew 3. Shaman King 4. Kaleido Star 5. Kiddy Grade 6. R.O.D the tv 7. Spiral 8. Naruto 9. Slayers 10. ....ar fii Captain Tsubasa Pai...o sa incerc sa postez cat mai mult...a, bine inteles fara spam ^_^ A, cat despre manga, citesc mai multe (in english), dar nu am timp sa le enumar.... " | |
|