| Personajul preferat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Florin12 Incepator
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 34 Localisation : Rm.Sarat Data de inscriere : 30/10/2006
| Subiect: Personajul preferat Mar Oct 31, 2006 5:55 pm | |
| Personajul meu preferat din acest anime este Zic. Pt k este un tip dur,misterios,foarte puternic si din cauza k nu e rau pt k el crede cu adevarat k drumul cel bun este cel pe care el la ales,adica distrugerea omului pt a proteja planeta.(lucru care nu il face o persoana rea,ci naiva) | |
|
| |
Kikyo No Kokoro Administrator
Numarul mesajelor : 183 Varsta : 30 Localisation : Taramul de Nicaieri Data de inscriere : 29/10/2006
| Subiect: Re: Personajul preferat Mar Oct 31, 2006 8:15 pm | |
| personajul meu preferat estetotzic(Hao) dar nu sunt de acord cu tine intr-o privinta: poate chiar ar trebui sa disparem de pe planeta asta. chiar ii facem rau. daca ar exista intr-adevar shamanii ca in anime-ul Shaman King, si ar exista intr-adevar Zic, eu as fi total de acord cu el, chiar daca ar trebui sa mor. | |
|
| |
Eraiza Nou venit
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 35 Localisation : Yume nai Data de inscriere : 01/11/2006
| Subiect: Re: Personajul preferat Mier Noi 01, 2006 9:12 pm | |
| Personajul meu preferat este Hao...Il iubesc de cand l-am vazut prima oara...parul lui lung,atitudinea lui...care intr-un fel a fost murdarita de mizeria oamenilor...totul...in ochii lui a vazut flacari...flacari ce ii vor salva viata...a trebuit sa asiste la uciderea propriilor parinti...are un trecut sfasietor...desi nimeni nu-l intelege,el e atotputernic...a avut si el vise..care au fost naruite de oameni si chiar de propriul frate,la care tinea atat de mult....care l-a taiat in 2. | |
|
| |
FranciscaB Incepator
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 29 Localisation : Dark Side....Wanna join us ? We have cookies ^.^ Data de inscriere : 30/10/2006
| Subiect: Re: Personajul preferat Mier Noi 01, 2006 9:24 pm | |
| Pai....Imi place de Tao Len si de Zic....^-^ | |
|
| |
Kikyo No Kokoro Administrator
Numarul mesajelor : 183 Varsta : 30 Localisation : Taramul de Nicaieri Data de inscriere : 29/10/2006
| Subiect: Re: Personajul preferat Mier Noi 01, 2006 9:36 pm | |
| - FranciscaB a scris:
- Pai....Imi place de Tao Len si de Zic....^-^
si mie imi place de Zic(it's so sweet si e puternic) dar tu nu ai observat ceva toti de pe forum argumenteaza parerile lor.te-as ruga sa faci si tu la fel. Revenind la treburile noastre: sunt total de acord cu tine Eraiza, este foarte chipes si puternic.cel mai puternic.dupa parerea mea yoh nu putea sa-l invinga fara furiokul celorlalti.dar daca asa au hotarat producatorii... . | |
|
| |
FranciscaB Incepator
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 29 Localisation : Dark Side....Wanna join us ? We have cookies ^.^ Data de inscriere : 30/10/2006
| |
| |
Angel_girl Nou venit
Numarul mesajelor : 8 Data de inscriere : 04/11/2006
| Subiect: Re: Personajul preferat Sam Noi 04, 2006 11:04 am | |
| Pai se pare ca eu sunt singura de aici careia ii place de Tao Len si Jun. Edit by Lyonoor: Sau esti singura care nu s-a uitat la postul lui Arya Svit-Kona. Iti sugerez sa o faci acum | |
|
| |
Aleera Nou venit
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 33 Localisation : from heaven to hell Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Personajul preferat Mier Ian 17, 2007 5:09 pm | |
| pai cred ca il aleg pe hao si pe tao len la hao imi place mult cum arata si felul lui de a gandi in lupte desi are o mare experintza in lupte asta il face un luptator foarte bun la tao len imi place atitudinea lui de o doamne nu imi pasa de nimica desi inauntru sau e un softy mai pot adauga si ca e foarte dragutz | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Personajul preferat | |
| |
|
| |
| Personajul preferat | |
|