Kikyo No Kokoro Administrator
Numarul mesajelor : 183 Varsta : 30 Localisation : Taramul de Nicaieri Data de inscriere : 29/10/2006
| Subiect: Filme preferate Lun Oct 30, 2006 10:47 am | |
| Care sunt filmele voastre referate? Mie mi-au placut el mai mult Harry Potter, Final Fantasy, A Cinderella Story ( si aici fac o paranteza in care sa va spun ca mi s-a parut foarte frumos filmul deoarece nu este clasica poveste cu printul si Cenusareasa , ci un film luat dupa ideea aceea si transformat intr-o poveste moderna.Adica, cei doi vorbeau pe internet, ea si-a pierdut telefonul mobil in loc de pantof s.a.m.d.), Honey, Girls and boys si alte cateva. | |
|
Florin12 Incepator
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 34 Localisation : Rm.Sarat Data de inscriere : 30/10/2006
| Subiect: Re: Filme preferate Lun Oct 30, 2006 1:25 pm | |
| Filmele mele preferate sunt in general de groaza! Dar imi plac si animatziile k Final Fantasy!(film care ma miscat) | |
|
Kikyo No Kokoro Administrator
Numarul mesajelor : 183 Varsta : 30 Localisation : Taramul de Nicaieri Data de inscriere : 29/10/2006
| Subiect: Re: Filme preferate Lun Oct 30, 2006 8:13 pm | |
| Da, a fost intr-adevar frumos! Dar am uitat sa specific alte doua animatii: Ice Age si Madagascar.M-au amuzat foarte tare. | |
|
Florin12 Incepator
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 34 Localisation : Rm.Sarat Data de inscriere : 30/10/2006
| Subiect: Re: Filme preferate Lun Oct 30, 2006 11:00 pm | |
| Asa este.......si ai putea sa adaugi si Shrek si Corps Bride! | |
|
cute_dreea Nou venit
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 30 Localisation : umm....nici eu nu stiu ^^ Data de inscriere : 28/12/2006
| Subiect: Re: Filme preferate Vin Dec 29, 2006 5:46 pm | |
| Filmul meu preferat a fost "de la 13 la 30 de ani" a fost o comedie super.Dar mi-au mai placut si altele. Nu am chef sa le enumar pe toate . | |
|
mister Allen Nou venit
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 34 Localisation : pe luna, n-am aer, ajutor! Data de inscriere : 18/11/2006
| Subiect: Re: Filme preferate Sam Dec 30, 2006 3:24 pm | |
| Dintre filmele mele preferate: Marvel(tot ce au scos), Atlantida, A moon knight story(nu cred ca l-a mai vazut cineva, dar m-a impresionat), Snow Dog, Man in Black si my faves: Bad boys, Unusual Allies(cu DMX si jet Lee) si cam ce e cu Will Smith | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filme preferate | |
| |
|